Mini sessies

Dit wil ik

€ 180 incl. BTW

Investering

30 minuten shoottijd
maximum 5 personen
nabewerking
een online gallerij met al je beelden bewerkt
5 digitale beelden in HR beelden
mogelijkheid om extra beelden aan te kopen
Wat is inclusief?

HOHOHO. Ik voel het jongens, deze kerst wordt magisch! En wat mag er dan niet ontbreken? EPIC PICS van jezelf, je gezin en je viervoeters. Ik ben alvast razend enthousiast. 

De kerstshoots gaan dit jaar door in Grembergen, buiten tussen de kerstbomen. Eenvoudig, met een paar attributen en veel ruimte voor heerlijk eerlijke, knotsgekke kerstbeelden.  Klaar voor?


01. Mini

Dit wil ik

€ vanaf 250 incl. BTW

Investering

Wat is inclusief?

De Maxi's zijn heel beperkt aanwezig die dag (max. 2 tijdsloten) & deze dienen voor gezinnen met meer dan 5 personen. Of voor groepen die graag wat meer tijd hebben om te genieten van het moment. Zodat er genoeg tijd is voor het gezin en de kids samen genoeg aandacht te geven.

02. Maxi

1 uur shoottijd
Ruimte voor grotere groepen
nabewerking
een online galerij met al je beelden bewerkt
10 digitale beelden in HR beelden
mogelijkheid om extra beelden aan te kopen
Dit wil ik

Whatever you wish

Investering

Ophalen in Grembergen`` Opsturen per post (+10  euro)
1 jaar geldig
alle bedragen mogelijk


Mogelijkheden

Wil jij graag iemand een geweldige beleving kado doen dit jaar? 
Waarom geen kadobon voor een fotoshoot? Want deze herinneringen duren echt voor eeuwig.

Bestel je kadovouchers tijdig en ik maak er een leuk kadootje van: Graag vermelden: bedrag, van, voor en een leuke boodschap.03. Kadobon

vorige
volgende

Kadobon

Maxi 

MINI

Kies hier:

Kerst 2023

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€ 190 incl.. BTW

Investering

30 minuten shoottijd
Wil je familiefoto's? Ga voor de maxi
Alle beelden bewerkt in online galerij
Styling advies
5 hoge resolutie beelden
Mogelijkheid om extra beelden te kopen
Toegang locatie
Excl. km vergoedingWat is inclusief?

Hou jij van tropische planten, ecologie, water? Top! Dit geweldig plekje heeft het allemaal, schooooon plantjes die kriskras door elkaar groeien en een mooie tropische waterpoel. Resultaat: kick-ass communie portretten met veel groen als omkadering.

Boek je deze shoot? Dan draag je sowieso bij aan het project van VZW De Warme Meente. Lees er alles over op hun website. En de ouders kunnen terwijl een lekker drankje op hapje kopen waarmee je het project steunt.

01. MINI bij de warme meente

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€ 260 incl.. BTW

Investering

Wat is inclusief?

Hou jij van tropische planten, ecologie, water? Top! Dit geweldig plekje heeft het allemaal, schooooon plantjes die kriskras door elkaar groeien en een mooie tropische waterpoel om in te duiken. Ja je leest het goed. Bij deze locaties kunnen de kiddos op het einde met hun kleedjes het water in.
Boek je deze shoot? Dan draag je sowieso bij aan het project van VZW De Warme Meente. Lees er alles over op hun website. En de ouders kunnen terwijl een lekker drankje op hapje kopen waarmee je het project steunt.
I DO.

02. Maxi in de warme meente

60 minuten shoottijd
Mogelijkheid met heel het gezin
Alle beelden bewerkt in online galerij
Styling advies
10 hoge resolutie beelden
Mogelijkheid om extra beelden te kopen
Toegang locatie
Excl. km vergoedingWebsite Assets-Arch Outline

Ik wil jou erbij

€200 per uur

Investering

Een gesprek vooraf
Op maat
Planningadvies
Alle beelden bewerkt in online galerij
Excl. km vergoedingWat is inclusief?

Geef jij een kick-ass communiefeest of lentefeest? En wil je graag dat alles in beeld gebracht wordt? I'm your girl!
Ik zorg voor een weergave van A tot Z, de leukste kinderportretten en vooral heerlijk eerlijk.

Achteraf krijg je een leuke galerij die je kan delen met de gasten. Albums en fotoproducten ook mogelijk. Kortom: een geweldig feest.


03. Het feest

Het FEEST

MAXI

MINI

Kies hier:

Communie en lentefeest

vorige
volgende

Volgende stap >

Ik leer jou graag kennen, of het nu over een afscheid, huwelijk of familiesessie gaat. Mijn aanpak is persoonlijk dus graag bel ik even of spreken we even af en leren we elkaar kennnen. Zoek je een fotograaf die het moment weergeeft zoals het is, vol emotie en met oog voor de kleine details? Iemand die eigenlijk onopgemerkt deel uit maakt van van het geheel & waar je op kan leunen, iemand die niet dirigeert maar houdt van eerlijke fotografie? Dan zijn wij een match!


01. Voorbereiding

Volgende stap >

Bij geplande sessies heb ik graag dat je iets tevoren aanwezig bent zodat alles vlot verloopt. Op een feest ben ik zelf ook een kwartier van tevoren aanwezig, ik bekijk de locaties nog eens. Ons team bestaat uit twee fotografen. Afhankelijk van de planning komen we alleen of met twee. Zo missen we geen belangrijke momenten.

Algemeen mag je je verwachten aan een losse sfeer tijdens een reportage. Je hoeft je geen zorgen te maken over poses en 'moeten lachen'. Nee. Dat is niet hoe ik werk. Ik laat je echte 'ik' zien tijdens elk type opdracht. Heerlijk eerlijk.

02. De Shoot

Volgende stap >

Nu ga ik druk aan het werk. Hier kruipt ook het meeste werk in. Voor communies en andere themashoots tracht telkens binnen de drie weken een af te leveren. 

Bij ander type reportages mag je reken op max 4 weken vooraleer je je beelden ontvangt (afhankelijk van de drukte). Je krijgt je beelden altijd in een online galerij afgeleverd. 
03. Achteraf

Terug naar het begin >

Wist je dat ik het meeste van mijn opdrachten via via krijg? En dat is ook waar ik in geloof: de kracht van mond-aan-mond reclame. Maar een goede review dat werkt ook...

Dus ben je tevreden met de afgeleverde foto's? Vergeet dan geen Reviewtje te maken op social media of google. 

04. Review time

Mijn werkwijze

- Jana & Thomas

Lieve Deborah,  Wij willen je langs deze weg nogmaals 1000x bedanken. 
Om samen met ons in dit - anders dan anders- avontuur te springen. Met evenveel enthousiasme als wij. Met massa’s veel creativiteit. Met een hart van goud. En met prachtige foto’s als resultaat. 
Wij genieten nog elke dag na van onze huwelijksdag dankzij jouw foto’s. Dikke dikke merci ❤️

- Eva

Je papa verliezen als je 11 jaar bent is heel droef. Als mama ben ik heel blij dat ik tijdig beslist heb om Deborah een fotoreportage te laten maken van de bijzondere afscheidsdag. Foto’s zijn herinneringen en moeten niet steeds van blije momenten zijn. Het helpt in de verwerking van zo een intens verdriet. Bovendien maakte Deborah prachtige foto’s van kleine details, die zo veel emotie uitdrukken en die volledig aan je voorbijgaan op die dag. Ik vraag mij nog steeds af hoe ze erin slaagde bepaalde foto’s te maken, zonder dat iemand haar opmerkte. - Hanne

Wij kregen na de geboorte van onze zoon een fotoshoot cadeau van vrienden. Toegegeven, we stonden daar eerst niet voor te springen, omdat we niet graag op foto staan, maar wat een plezante en onvergetelijke ervaring is het geworden!! Deborah stelde ons direct op ons gemak, ging op zoek naar leuke plekjes in huis om de juiste sfeer te creëren en maakte prachtige familiebeelden. 

Wij kregen na de geboorte van onze zoon een fotoshoot cadeau van vrienden. Toegegeven, we stonden daar eerst niet voor te springen, omdat we niet graag op foto staan, maar wat een plezante en onvergetelijke ervaring is het geworden!! Deborah stelde ons direct op ons gemak, ging op zoek naar leuke plekjes in huis om de juiste sfeer te creëren en maakte prachtige familiebeelden. Een herinnering voor het leven... Afgelikte beelden zijn het niet: er is oog voor detail, beweging,... Kortom: knap werk, waar wij nog jaren van zullen genieten. En onze zoon later ook. Intussen ben ik zwanger van een tweede kindje en zou ik zo tekenen voor een nieuwe fotoshoot. Aan alle twijfelaars: gewoon doen, en zeker met Deborah ;).

Website Assets-Arch Outline

Lieve woorden

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer:

E-mailadres:*

Naam:*

Matchen we? Ok vraag dan snel meer info, een kennismaking of een prijsofferte aan. Hoe meer info je geeft hoe gerichter ik je kan helpen. Of bel me gewoon snel even op.

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Contacteer me