Mini sessies

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€ 150 incl.. BTW

Investering

30 minuten shoottijd
Wil je familiefoto's? Ga voor de maxi
Alle beelden bewerkt in online galerij
Styling advies
7 hoge resolutie beelden
Mogelijkheid om extra beelden te kopen
Mijn enthousiasme
Geen KM vergoeding


Wat is inclusief?

Op 12 mei vieren we mama in de brede betekenis. En natuurlijk zijn er dan opnieuw mini's op de planning om samen jullie verhaal vast te leggen. Ik koos een mooi plekje waar we afspreken met zonsondergang, dit geeft het zachtste licht. En mijn liefste uurtje om te fotograferen.

Tijdens de mini is er ruimte om ook enkele beelden te nemen met het gezin. Zie je het eerder wat uitgebreider en meer dan 4 personen? Neem dan de maxi. Uitleg rond bon etc. vind je bij 'bon'.

01. Mini sessies voor mama

€ 250 met mini album

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

€ 250 incl.. BTW

Investering

Wat is inclusief?

Op 12 mei vieren we mama in de brede betekenis. En natuurlijk zijn er dan opnieuw maxi's  op de planning om samen jullie verhaal vast te leggen. Ik koos een mooi plekje waar we afspreken met zonsondergang, dit geeft het zachtste licht. En mijn liefste uurtje om te fotograferen: bij Robin Wood in Grembergen. 

Tijdens de maxi is er ruimte om gezinsfoto's te nemen. Zie je het eerder wat uitgebreider, dan is dit perfect voor jou. Uitleg rond bon etc. vind je bij 'bon'.


02. Maxi VOOR MAMA

60 minuten shoottijd
Mogelijkheid met heel het gezin
Alle beelden bewerkt in online galerij
Styling advies
15 hoge resolutie beelden
Mogelijkheid om extra beelden te kopen
Mijn enthousiasme
€ 350 met mini album

Website Assets-Arch Outline

Ik wil boeken

Boeken doe je door een bon aan te kopen die je kado geeft aan mama. Mama kan via mijn boekingspagina: calendly.com/levensfotograaf een datum kiezen bij de sessies voor mama.

Jij vult het formulier in en ontvangt een factuur + info voor ophalen / verzenden van de bon. That's all!

Ophalen kan elke avond in de week voor moederdag.


03. Praktisch

BON

MAXI

MINI

Kies hier:

OH MOMMA

vorige
volgende

Volgende stap >

Ik leer jou graag kennen, of het nu over een afscheid, huwelijk of familiesessie gaat. Mijn aanpak is persoonlijk dus graag bel ik even of spreken we even af en leren we elkaar kennnen. Zoek je een fotograaf die het moment weergeeft zoals het is, vol emotie en met oog voor de kleine details? Iemand die eigenlijk onopgemerkt deel uit maakt van van het geheel & waar je op kan leunen, iemand die niet dirigeert maar houdt van eerlijke fotografie? Dan zijn wij een match!


01. Voorbereiding

Volgende stap >

Bij geplande sessies heb ik graag dat je iets tevoren aanwezig bent zodat alles vlot verloopt. Op een feest ben ik zelf ook een kwartier van tevoren aanwezig, ik bekijk de locaties nog eens. Ons team bestaat uit twee fotografen. Afhankelijk van de planning komen we alleen of met twee. Zo missen we geen belangrijke momenten.

Algemeen mag je je verwachten aan een losse sfeer tijdens een reportage. Je hoeft je geen zorgen te maken over poses en 'moeten lachen'. Nee. Dat is niet hoe ik werk. Ik laat je echte 'ik' zien tijdens elk type opdracht. Heerlijk eerlijk.

02. De Shoot

Volgende stap >

Nu ga ik druk aan het werk. Hier kruipt ook het meeste werk in. Voor communies en andere themashoots tracht telkens binnen de drie weken een af te leveren. 

Bij ander type reportages mag je reken op max 4 weken vooraleer je je beelden ontvangt (afhankelijk van de drukte). Je krijgt je beelden altijd in een online galerij afgeleverd. 
03. Achteraf

Terug naar het begin >

Wist je dat ik het meeste van mijn opdrachten via via krijg? En dat is ook waar ik in geloof: de kracht van mond-aan-mond reclame. Maar een goede review dat werkt ook...

Dus ben je tevreden met de afgeleverde foto's? Vergeet dan geen Reviewtje te maken op social media of google. 

04. Review time

Mijn werkwijze

- Jana & Thomas

Lieve Deborah,  Wij willen je langs deze weg nogmaals 1000x bedanken. 
Om samen met ons in dit - anders dan anders- avontuur te springen. Met evenveel enthousiasme als wij. Met massa’s veel creativiteit. Met een hart van goud. En met prachtige foto’s als resultaat. 
Wij genieten nog elke dag na van onze huwelijksdag dankzij jouw foto’s. Dikke dikke merci ❤️

- Eva

Je papa verliezen als je 11 jaar bent is heel droef. Als mama ben ik heel blij dat ik tijdig beslist heb om Deborah een fotoreportage te laten maken van de bijzondere afscheidsdag. Foto’s zijn herinneringen en moeten niet steeds van blije momenten zijn. Het helpt in de verwerking van zo een intens verdriet. Bovendien maakte Deborah prachtige foto’s van kleine details, die zo veel emotie uitdrukken en die volledig aan je voorbijgaan op die dag. Ik vraag mij nog steeds af hoe ze erin slaagde bepaalde foto’s te maken, zonder dat iemand haar opmerkte. - Hanne

Wij kregen na de geboorte van onze zoon een fotoshoot cadeau van vrienden. Toegegeven, we stonden daar eerst niet voor te springen, omdat we niet graag op foto staan, maar wat een plezante en onvergetelijke ervaring is het geworden!! Deborah stelde ons direct op ons gemak, ging op zoek naar leuke plekjes in huis om de juiste sfeer te creëren en maakte prachtige familiebeelden. 

Wij kregen na de geboorte van onze zoon een fotoshoot cadeau van vrienden. Toegegeven, we stonden daar eerst niet voor te springen, omdat we niet graag op foto staan, maar wat een plezante en onvergetelijke ervaring is het geworden!! Deborah stelde ons direct op ons gemak, ging op zoek naar leuke plekjes in huis om de juiste sfeer te creëren en maakte prachtige familiebeelden. Een herinnering voor het leven... Afgelikte beelden zijn het niet: er is oog voor detail, beweging,... Kortom: knap werk, waar wij nog jaren van zullen genieten. En onze zoon later ook. Intussen ben ik zwanger van een tweede kindje en zou ik zo tekenen voor een nieuwe fotoshoot. Aan alle twijfelaars: gewoon doen, en zeker met Deborah ;).

Website Assets-Arch Outline

Lieve woorden

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer:

E-mailadres:*

Naam:*

Matchen we? Ok vraag dan snel meer info, een kennismaking of een prijsofferte aan. Hoe meer info je geeft hoe gerichter ik je kan helpen. Of bel me gewoon snel even op.

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Contacteer me