Portfolio

vorige
volgende

Ben je nieuwsgierig naar wat ik jou kan bieden? Neem dan even de tijd om door mijn portfolio te scrollen. Zo krijg je een beeld van wat Levensfotograaf Cherryblossom D. betekent. Het is een evenwicht tussen de vrolijke levensmomenten zoals: familiefotografie, huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie als de moeilijke momenten: afscheidsfotografie, palliatieve fotografie, rouw- en uitvaartfotografie maar ook herinneringsrituelen. Of gewoon afscheid nemen van een fase in je leven. Het is een evenwicht als de zon en de maan.

In de kijker

Bij Levensfotograaf Cherryblossom D. kan je ook terecht voor afscheidsfotografie. Dit is een moeilijker onderwerp maar even waardevol. Het werkt helend en ondersteunend tijdens het verwerkingsproces. Mensen vragen me om dit te doen tijdens een laatste moment dat gecreëerd wordt, het inslapen van een geliefde of huisdier of uitvaart. Of wanneer het noodlot inslaat en mensen gediagnosticeerd wordt met kanker leg ik het proces vast. Alles is mogelijk. Stuur gerust een mailtje of bel me even om te kijken of ik voor jou iets kan betekenen.

Afscheid en Herinnering

Ga jij trouwen of je verloven? Check hier wat je tijdens jouw huwelijksdag kan verwachten. Huwelijksfotografie is voor mij de uitdaging om de dag zo realitstisch mogelijk weer te geven, met oog voor de fijnste momenten, details, liefde, .... Kies jij voor mij als huwelijksfotograaf kan je dit verwachten: een beetje magie, liefde en vooral: jezelf zijn.


Huwelijk en Verloving

Het fijnste aan levensfotograaf zijn zijn alle familiemomenten die we kunnen vastleggen. Of het nu gaat om familiefotografie, een day in the life, een verjaardag, .... zwangerschapsfotografie of julie verloving? Bij levensfootgraaf kan je terecht voor al je familiemomenten.

Familylife

Nieuw leven hoort zeker bij het aanbod van Levensfotograaf Cherryblossom D. Wil je graag jouw zwangerschap bij je thuis laten vastleggen? Of een leuke shoot in het veld? De geboorte van je kleintje in het ziekenhuis? Count me in. Of de eerste momenten bij het thuiskomen. Check de infopagina en boek een combo.  

Zwangerschap & Newborn

Levensfotgraaf Cherryblossom D. brengt jouw beeldverhaal als ondernemer op z'n authentiekst. Wil je eerlijke beelden voor je website en social media?  I'm your girl! Mijn huisstijl is eerder warm, maar voor visual branding pas ik me aan naar jouw huisstijl. Alles is bespreekbaar zolang de bedrijfsfoto's jouw verhaal en missie brengen. En er natuurlijk wat creatieve shizzle en humor mag zijn.

Visual Branding

Let's make some magic together.

READY FOR AN ADVENTURE?